Summitul de Integritate pentru Prosperitate

Summit

Summitul de Integritate pentru Prosperitate

Summitul de Integritate pentru Prosperitate este o inițiativă care unește viziunea Transparency International cu cea a partenerilor săi în vederea creșterii nivelului de conștiență față de fenomenul de corupție, aplaudând inițiativele antreprenoriale și încurajând dezvoltarea mediului de afaceri din România.

Societatea românească a ultimilor ani s-a confruntat cu o criză a valorilor autentice şi cu o rezervă de a aborda integritatea şi conformitatea ca soluţii pentru dezvoltarea unui antreprenoriat sănătos. În acest context, Summitul integrității își propune ca principal obiectiv conturarea şi promovarea unui model de antreprenoriat social integru, pe care tinerii antreprenori, şi nu numai, să îl poată multiplica prin forţa exemplului propriu, venind în același timp în ajutorul victimelor și martorilor corupției oferindu-le exemple și soluții de bune practici.

Summitul de Integritate pentru Prosperitate este desfășurat sub forma unei serii de evenimente menite să identifice soluții optime pentru provocările cu care se confruntă oamenii de afaceri. Evenimentele abordează aspectul corupției și al integrității în domeniul economic, educațional și bancar, cu scopul de a oferi soluții practice care să facă posibil un model de antreprenoriat social relevant mediului de afaceri din România și suficient de fiabil încât să garanteze sustenabilitate.

viziunea

Viziunea Summitului de Integritate pentru Prosperitate este de a determina oamenii de afaceri să conștientizeze beneficiile unui comportament etic în afaceri, să acționeze ca atare și să devină ei înșiși factori motivanți în comportamentul celorlalți oameni de afaceri în vederea creării unui mediu de afaceri românesc sănătos, etic și sustenabil.

obiective

Creșterea interesului pentru integritate 
Diminuarea corupției 
Modele de afaceri sănătoase 
Networking

Organizatori