Quo Vadis Juvenis?

QUO VADIS JUVENIS?

În contextul unei Europe confruntate nu doar cu crize politice și diplomatice, dar și cu rate ridicate ale șomajului și imigrației în rândul tinerilor, Universitatea Emanuel din Oradea în colaborare cu Asociaţia Cityside Education demarează programul „Quo Vadis – CUM SĂ ÎŢI ALEGI DRUMUL ÎN CARIERĂ” care se doreşte a fi un element de legătură între domeniul educaţional şi piaţa muncii.

În cadrul acestui program au loc mai multe evenimente (conferințe), care se adresează în mod special tinerilor cu vârste cuprinse între 16-25 de ani: liceenilor, studenţilor, absolvenţilor, dar şi părinţilor acestora.

Tinerii au astfel ocazia să afle ce presupune piaţa muncii, să se dezvolte personal și să primească informare, ghidare şi convingere în luarea deciziei corecte cu privire la carieră. De asemenea, se are în vederea dezvoltarea unui caracter integru bazat pe principiile iudeo-creștine, ajutând tinerii totodată să își identifice chemarea pentru misiune, slujire și carieră.

Seria de evenimente sub cupola Quo Vadis – CUM SĂ ÎȚI ALEGI DRUMUL ÎN CARIERĂ s-a bucurat de un succes deosebit în mai multe locații din România, precum: Oradea, Arad, Timișoara.

Proiect inițiat de:

Cityside
Universitatea Emanuel din Oradea

Abonează-te!

Scrie-ne adresa ta de e-mail ca să te anuntăm când vom organiza următorul eveniment

Quo Vadis
Loading